Google Adwords is de Search Engine Advertising (SEA)-tool van Google. Met Google Adwords kan je bieden op zoekwoorden. Bedrijfsadvertenties worden getoond in de gesponsorde zoekresultaten van Google en is ideaal als u direct uw doelgroep via internet wilt bereiken.

Voor Google Adwords bent u bij e-Sharks aan het juiste adres. Wij helpen u bij het bepalen van de juiste zoektermen, juiste advertentieteksten, goede landingspagina's en de juiste biedstrategie. U bepaalt het advertentiebudget en e-sharks zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk potentiele klanten naar uw website worden verwezen.

Uw Google advertentie

De positie van uw website in de gesponsorde zoekresultaten wordt in de meeste zoekmachines bepaald door het bedrag dat u biedt per klik. Google gebruikt een zogenaamde "Quality score", waarbij populaire advertenties minder betalen. In de Quality score is de verhouding tussen het aantal vertoningen en het aantal daadwerkelijke kliks het belangrijkst.

"U betaald alleen als er op uw advertentie wordt geklikt... En als iemand 10x klikt betaald u slechts 1x."

Bij het opzetten van advertentiecampagnes staan uw marketing- en e-commerce doelstellingen centraal. U bepaald welk bedrag u dagelijks wenst te besteden. Omdat een goede Google Adwords campagne omzet genereert, zullen we uw advertentie campagne richten op keywords en keyphrases die tot conversie leiden. Google Adwords advertenties zijn regionaal af te bakenen, waardoor u aanzienlijk op uw budget kunt besparen.