Facebook is sinds 2004 online en kent ondertussen al miljoenen leden. Wie heeft er nu geen Facebook? Facebook geeft het bedrijfsleven op unieke wijze de mogelijkheid om haar doelgroep te benaderen. Maar hoe doe je dat? En hoe zorg je dat Facebook zich niet tegen je keert?

Adverteren op Facebook

Het belangrijkste van adverteren is om de juiste advertentie op het juiste moment te tonen aan de juiste persoon. Door te adverteren op Facebook komt dit ideaalplaatje voor adverteerders weer een stukje dichterbij. Door gebruik te maken van de demografische- en geografische gegevens die binnen Facebook beschikbaar zijn, is gericht adverteren geen wens meer maar werkelijkheid. De combinatie met een sociale context waarbinnen de advertenties worden vertoond, maakt dit medium zelfs nóg krachtiger. Facebook heeft in Nederland inmiddels meer dan 9,2 miljoen gebruikers (oktober 2015).

De advertenties bevatten zowel tekst als een afbeelding, waardoor er meer mogelijkheden zijn om je boodschap goed over te brengen. Mits goed ingezet kunnen advertenties ook veel gratis ‘sociale kliks’ krijgen, doordat de advertenties een viraal effect genereren. Daarnaast kun je ook kiezen voor een Facebook retargeting campagne.

Adverteren op Facebook is zeer geschikt voor o.a.:

  • Branding / Naamsbekendheid
  • Productintroducties
  • Direct Sales
  • Loyalty acties (gericht op bestaande klanten)
  • Genereren van meer Facebook fans voor een merk
  • Promoten van Facebook Apps of acties

Slechte recensie ontvangen?

Als je goed gaat hoor je niks, maar als het een keer fout gaat zullen klanten er alles aan doen om ergens een slechte recensie achter te laten. En dat kan erg vervelend zijn, vooral als je Facebook inzet als marketingtool. Als je de recenties wilt verwijderen moet je contact opnemen met Facebook, maar de rating blijft in tact. Dus geen 5 sterren meer! Gelukkig is er een oplossing.. Neem even contact met ons op.

Wat kan e-Sharks voor jouw bedrijf betekenen?

  • Opmaak FB pagina
  • Advertentiecampagne's opzetten
  • Campagne optimalisatie
  • Rapportages
 

Uw bedrijf online...

De online presentatie van uw bedrijf is van groot belang voor het genereren van nieuwe klanten. Je krijgt immers maar één kans om een goede indruk te maken.

e-Sharks maakt websites en webshops en zorgt ervoor dat de online presentatie van uw organisatie dik in orde is. Zowel op uw eigen site als op Google Maps, Facebook en Twitter.

Met Open Source software als Joomla! & VirtueMart realiseren we hoogwaardige sites die u zelf kunt onderhouden. Bovendien zijn al onze websites en webshops goed te vinden in Google.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Online zaken doen is voor e-Sharks een uitdaging waar we graag onze tanden in zetten!Waarom e-Sharks?

e-Sharks is een innovatief marketingbureau dat ZZP-ers, MKB - en non-profit organisaties ondersteunt in al hun online activiteiten.

CMS inclusief

Alle websites en webshops zijn voorzien van een Joomla CMS voor onderhoud en uitbreiding.

Geweldige templates

Ruime keuze uit professionele templates die helemaal naar wens kunnen worden aangepast.

Google vriendelijk

Doordat we de nieuwse technieken toepassen kan Google uw site eenvoudig indexeren.

Alle kennis in huis

Ook voor hosting, teksten, zoekmachine advertising (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO), fotografie, photoshop en flash bent u aan het juiste adres.

Een veilig gevoel

e-Sharks maakt gebruik van de Award-winning software Joomla, marktleider in open-source software voor websites.

Bijna altijd bereikbaar

Open: ma t/m vrijdag van 9:00 uur tot 21:00 uur. T: 06-54203282 of info@e-sharks.nl

Met trots presenteren wij