In bijna alle omstandigheden is Joomla! als content management systeem een uitstekende keuze. Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS), wat e-Sharks de mogelijkheid biedt websites en krachtige online applicaties te bouwen.

Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en de uitbreidings-mogelijkheden, is Joomla! wereldwijd zeer populair. Bovendien is Joomla! open source en dus voor iedereen vrij toegankelijk.

Joomla!

De marktleider op het gebied van artikel-gerelateerde websites is de open source oplossing Joomla!. Wereldwijd werken duizenden developers aan website templates en webapplicaties voor Joomla!. Vele developers stellen deze templates en webapplicaties beschikbaar aan eindgebruikers zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Het Joomla Content Management Systeem is zeer gebruiksvriendelijk en wordt gratis ter beschikking gesteld.

Joomla is verkrijgbaar in het Nederlands en vele andere talen. Het voordeel van Joomla is dat vele bedrijven Joomla gebruiken - er vele professionele templates beschikbaaar zijn - en Joomla-kennis veelal aanwezig is in Nederland en België. Joomla is in tegenstelling tot maatwerk-websites een zeer betaalbare oplossing en doet kwa look en feel niet onder voor andere dure oplossingen.